Wat wij u bieden!

blow-22063__340.jpg
Gradient

Uw persoonlijke leerdoelen staan centraal. 

Een aantal voorbeelden zijn:

 

 • U kunt uzelf bij het nekvel pakken en een nieuwe weg bewandelen

 • U haalt het beste uit uzelf en de ander naar boven 

 • U vindt bezieling en inspiratie

 • U durft zichtbaar te zijn

 • U herkent de drijfveren en behoeften van uw teamgenoten  of medewerkers

 • U helpt uw medewerkers talenten ten volle te benutten

 • U kunt effectief met weerstanden omgaan

 • U bent een authentieke leider, een leider uit één stuk.

 • U leert om gaan met stress.

 

Gradient

Uw organisatiedoelen staan centraal. 

Een aantal voorbeelden zijn:

 

 • Verbeteren interne communicatie

 • Verbeteren communicatie met buitenwereld

 • Omgaan met werkdruk

 • Veilig leerklimaat qua persoonlijke-, team- en organisatie ontwikkeling

 • Van ambitie naar actie

 • Betrokkenheid en verbinding vergroten

 • Leiderschapsontwikkeling

 • Wendbaarheid en veerkracht

 • Omgaan met weerstand

 

IMG_0044.jpeg

De Kracht van de verandering

Van onzekerheid naar uitdaging. Mensen gaan graag opzoek naar nieuwe mogelijkheden  maar ze zijn ook bang het oude los te laten en de risico’s die deze veranderingen met zich meebrengen.

 

Jij ontdekt welke kwaliteiten jij in huis hebt en leert daarop te vertrouwen. Zo ben jij niet alleen in staat de verandering te accepteren  maar jij kunt ook deze positief benutten. Misschien klinkt het onbegrijpelijk, maar een stap in het onbekende lucht op en geeft juist weer nieuwe energie. 

Dansend Leiderschap

Dansend Leiderschap maakt niet alleen bewust. Bewustwording is slechts het begin. Rendement laat zich tenslotte niet alleen maar uitbetalen in bewustwording! Het uiteindelijke “doen” bepaalt het rendement. Dit vraagt nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en moed. Klopt je hart nog voor jezelf en voor de ander? Dansend Leiderschap is een dynamische en inspirerende leerschool. Als je in staat bent je vaardigheden zichtbaar te maken op een authentieke wijze, als jij jezelf in de volle breedte en lengte kunt en durft te laten zien, vanuit jouw unieke persoonlijkheid, dan ben je geloofwaardig en kun je een natuurlijk leider zijn. 

Dat maakt jou bijzonder en echt. Een kroonjuweel! 

Leiderschap Beeld

Leiderschap op afstand vraagt vertrouwen. De manier waarop we werken is in korte tijd erg veranderd. Hoe staat het met je communicatie vaardigheden. Ben je sterk in je Non-Verbale communicatie? Het raken van je mensen op afstand. Echter natuurlijk ook laat jij je raken?

Het nieuwe werken vraagt brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en vraagt nieuwe leiderschapskwaliteiten van jou als manager.. Hoe krijg je op afstand alle neuzen dezelfde kant op? En hoe combineer je werk en privé vanuit huis? 
We kijken naar jouw invloed als ervaren professional en/ of leidinggevende. Je leert hoe je mensen kan motiveren op een inspirerende manier. Zo zorg je ervoor dat jouw team verder komt en doelen behaalt.

Team-

building

Wil je ook dat je team bestaat uit mensen die inzicht en respect hebben voor elkaars kwaliteiten? Dat je samen een open communicatiestijl hanteert en dat voortaan een effectieve en flexibele samenwerking de norm wordt? Of hoe je als team beter en slimmer kunt samenwerken? Helaas verloopt het samenwerken met anderen niet altijd vlekkeloos. Vaak heeft dit met de kwaliteit van de onderlinge communicatie te maken. Van alle teamleden wordt hiervoor betrokkenheid en inzet verwacht. Het doel voor het organiseren van de cursus teambuilding kan divers zijn; bijvoorbeeld ter ondersteuning van een verbetertraject, de samenwerking en onderlinge communicatie bevorderen, of het team verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het ontdekken en bespreekbaar maken van elkaars kwaliteiten.

Thuis in 't nieuwe

werk

Thuiswerken kan best uitdagend zijn. Misschien heb je het gevoel voortdurend ‘aan’ te staan, is er een partner, huisgenoot of kind die je afleidt of is de grip op jouw werk ver te zoeken. Tegelijkertijd biedt thuiswerken ook kansen. Zo kunnen we makkelijker ingesleten werkroutines doorbreken, omdat we deze routines toch al even hebben losgelaten. Een mooi moment dus om met een frisse blik naar je werk te kijken. Pak je verantwoordelijkheid en maak er het mooiste leven van dat je kunt leiden. Wij helpen je hierbij. Door de vaardigheden te ontwikkelen om  positieve veranderingen in gang te zetten. En de mindset te ontwikkelen die kan helpen bij tegenslag. Hoe ga jij om met werkdruk? 

X-Perience

Day

Deze dag organiseren wij voor HR-Medewerkers, Management- en Directieleden. Wij laten u ervaren waarom onze leergangen zo effectief en goed zijn.

Dit is voor u een zeer leerzame dag. Hij inspireert en geeft u veel inzicht in eigen functioneren en ontwikkel mogelijkheden. 

Echt leiderschap vraagt om een fundament. Hoe krijg jij jezelf in beweging? Hoe ga jij om met veranderingen en weerstand? Kortom, dit is een uitdagende en vitale dag.

Jij gaat beleven, ervaren en verrast worden.

Train de Trainer

In onze 1-daagse training "train de trainer" werken we aan je persoonlijke

stijl als trainer. Het unieke en authentieke staat bij ons voorop. Ben je reeds een ervaren trainer?  

Met onze vele werkvormen leer je als persoon veel, echter zeker ook als trainer. Dit dank zij de vele methodieken die wij ons hebben eigen gemaakt! Tijdens de training maken we gebruik van verschillende interventies, werkvormen en aanpakken. In z’n totaliteit ga je aan de slag met de belangrijkste kennis en vaardigheden voor de professioneel trainer. Jouw persoonlijke doelstellingen en je professionele vaardigheden staan hierbij centraal. 

"Ik heb Bob leren kennen als een man die geniet van zijn werk, waardoor betrokkenheid en bezieling als eerste in mij opkomen, als ik aan Bob denk. De manier waarop Bob mensen traint, is uniek, maatwerk en grensverleggend. Ik zou elk mens een ervaring met Bob gunnen." Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Creatief."

 

                                                                                                                                                                                    Suzy Indewey Gerlings HR functionaris Covidien