Wat zeggen onze klanten?

"Ik heb in het verleden diverse trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bob Kuit steekt er voor mij echt bovenuit. Bob is iemand die zijn hele ziel en zaligheid geeft in een training, maar dat ook van zijn cursisten verwacht. Dat leidt tot een groepsdynamiek die voor mij heel fijn geweest is. Bob is er voor je en zal je altijd op scherp houden. Je krijgt domweg geen kans om je af te sluiten voor de rest tijdens de training, want Bob heeft feilloos door waar je staat en zal je extra aandacht geven als het moment er om vraagt. Bob is de trainer, maar hij staat echt in de groep tijdens de trainingsdagen. Hierdoor is voor mij een hele fijne en veilige sfeer ontstaan om aan de slag te gaan en je kwetsbaar op te durven stellen. Door de laagdrempelige manier waarop Bob met zijn cursisten om gaat houdt het ook niet op bij het einde van de training. Hij is er voor je als je hem nodig hebt. Iets wat ik ook heel bijzonder vind. Ik kijk nog altijd met veel genoegen terug op de leergang persoonlijk leiderschap die ik begin 2012 gedaan heb. Ik kan me ook nog veel oefeningen goed herinneren, wat voor mij iets zegt over de sterke intensiteit waarin gewerkt wordt. Het is grensverleggend geweest in vele opzichten, waardoor mijn comfortzone duidelijk vergroot is. Kortom, ik laat Bob Kuit nooit meer los."

 

                                                                                                                                                                                       Theo Sikkema   Manager Medische Zaken Lifelines

 

 

 

"Je wordt nogal abrupt en in korte tijd met jezelf en met hoe anderen naar je kijken geconfronteerd. En dat is soms best lastig maar tegelijk ook zeer verhelderend. Het succes van een organisatie is toch de mensen die er hun job moeten doen. En dan nog eens met een relatief groot project naast al het drukke reguliere werk, vraagt veel van de medewerkers. En dankzij een prachtige training, met lachen en huilen door elkaar, zijn wij in onze missie geslaagd!"

                                                                                                                                                                                  Hans van den Eshof Directeur Amedes Nederland BV

 

 

                                                                                                               

 

 

"In twee sessies van 2 x 2 dagen werd een eenheid gesmeed (20 verzekeringsadviseurs en 5 administratief medewerkers). Vooraf hing de groep als los zand aan elkaar, geen enkel vertrouwen in elkaar en veel afgunst. Het resultaat was verbluffend. Vaak zie je een bereikt resultaat na een training weer afzakken maar hier heeft de meerderheid ander gedrag laten zien en dat is bij die mensen ook zo gebleven. Onderlinge verhoudingen zijn versterkt met blijvend resultaat. Niet eerder heb ik zulke mooie resultaten gezien als met de aanpak van Suray Trainingen."  

 

                                                                                                                                                                                    Hans Ridderhof Reaal Verzekeringen Regio Manager

 

                                                                                                                                                                                 

 

 

 

"Ik heb de training Persoonlijk Leiderschap bij Suray Trainingen gevolgd. Ik zocht naar meer persoonlijke stevigheid in mijn managementpositie, in een organisatie die een woelige periode te wachten stond. Hierbij wilde ik de ‘resultaatgerichte en gedreven manager’ in mij meer een menselijk gezicht geven; meer vanuit mijn ware ik in verbinding staan met de mensen om mij heen. De trainers spoorden mij aan om gedragspatronen te doorbreken en grenzen aan mijn gedrag te verleggen; lef te tonen om woorden te geven aan wat ik zie en ervaar, comfort te organiseren voor mezelf door hulp te vragen aan anderen en te verbinden van mens-tot-mens. De training heeft mij een stap dichter bij mijn authenticiteit gebracht: hart, hoofd en lichaam werken beter samen. En ik leef en werk meer vanuit de overtuiging, dat ik trouw kan zijn aan mijn eigen dromen, zowel zakelijk als privé."

 

                                                                                                                                                                                     Mia Schaafsma  Marketing & Communicatie ELKIEN

 

 

 

"Bob Kuit is een sterke trainer met een groot hart. Hij is in staat om iemand op een ander niveau te tillen, los te schudden of juist te bevestigen. Heel bijzonder is zijn vermogen om aan te voelen wat iemand nodig heeft en hier de training op aan te passen. Zijn resultaten zijn indrukwekkend en de investering, zowel financieel als tijd, meer dan waard!"

 

                                                                                                                                                                                                        Hans Guido Principal Consultant Vintura

 

 

"Ik heb de training Dansend Leiderschap gevolgd bij Suray trainingen. De training was een positieve ervaring met confrontaties, verrassingen, veel plezier en hartelijkheid. Wel steeds in een veilige sfeer met veel respect voor persoonlijke grenzen. De belangrijkste uitkomst van de training was een voor mij verrassend inzicht. Eentje die me een paar nachten uit mijn slaap heeft gehouden. Een inzicht ook die acties vraagt en waarbij negeren geen optie is. Ik heb zelden meegemaakt dat een training zo'n duurzame positieve impact heeft."

     

                                                                                                                                                                                                 Peter Leijten, Manager Quantitative Analysis ABNAMRO

 

"Ik ken Bob al jaren en zoals hij zegt; “hij was vroeger mijn baas”. Ik ervaar Bob als een warme vriend en een gedreven trainer. Toen ik in een dip zat, stelde hij me voor om mee te doen in de training persoonlijk leiderschap. Dat heb ik gedaan en ik moet zeggen, een warm bad, wat een prachtige ervaring , alles ging weer stromen, ik kreeg energie en kwam terug in mijn kracht, met als gevolg dat ik de wereld weer aankon. Gedurende de training maakte ik contact met die wereld en ben ik weer actief als management trainer, in dienst bij een management consultant organisatie.Deze training is aan te raden voor een ieder die vragen heeft zoals, hoe nu verder? En zo kan het niet langer! De benadering van Bob is indringend en hartelijk, je mag er zijn en je mag er zijn voor de anderen in de groep. Bob blijft bij je tot je een pad hebt gevonden dat perspectief biedt."

 

                                                                                                                                                                                                      Michel van der Linden Managment Trainer