Gradient

 

                                                          Lenig in gedrag

In simulatieopdrachten, die geënt zijn op de praktijk, kunnen onze trainees hun leerervaring onmiddellijk evalueren en terugkoppelen naar de werksituatie. Wij zijn constant bezig met het verruimen van uw-, team- en organisatie- op het niveau van houding en gedrag. Wij noemen dit ‘lenig in gedrag’. Dit heeft zijn weerslag op u persoonlijk maar natuurlijk ook op uw team en organisatie.

In deze implementatiefase blijkt pas goed hoe groot het rendement van de training is. Daarom besteden we juist extra veel aandacht aan deze fase van trainen. 

 

Suray-Trainingen

Het trainingsbureau van de zeer ervaren trainer Bob Kuit. Suray-Trainingen staat bekend om zijn eigenheid en zijn unieke, bijzondere aanpak, die een hoog rendement garandeert. Door de jaren heen heeft Suray-Trainingen leer- en ontwikkeltrajecten uitgevoerd bij diverse organisaties en daarmee een schat aan ervaring opgebouwd. Suray-Trainingen beweegt zich voornamelijk op het gebied van organisatie-, team en persoonsontwikkeling.

Suray-Trainingen zet mensen en organisaties in beweging. Ook zijn wij zelf in beweging, we proberen ons voortdurend lerend op te stellen, zodat wij ook uit eigen ervaring weten dat leren leuk, pijnlijk, spannend, geweldig en helemaal niet zo makkelijk is. 

Onze aanpak

Wij hebben ons vele methodieken en werkvormen eigen gemaakt door scholing, training en levenservaringen. Blended learning, ook wel hybride learning genoemd, zijn een mix van een aantal leervormen die past en noodzakelijk is in deze tijd.

 

On-lijn gecombineerd met elkaar live zien. Ook kunnen wij gebruik maken van Outdoor activiteiten.

Deze aanvullende methodieken worden volledig

geïntegreerd waardoor er een meerwaarde ontstaat.

Resultaat

Trainen en opleiden is leuk, spannend en een goede investering, maar het moet ook iets opleveren. Wij willen dat net zo graag als u. Daarom leggen we vooraf samen met u vast wat het resultaat moet zijn op zowel individueel- als op organisatie niveau. Wij leren u geen trucjes!

Uiteindelijk gaat het erom het geleerde in uw organisatie in de praktijk te brengen.  Zo wordt er aan de implementatie fase altijd extra aandacht besteed. Op deze manier wordt het resultaat ook meetbaar.

 

Natuurlijk Leren

Het rendement van het doen! Dit ondersteund met een theoretisch kader.

Om ervoor te zorgen dat trainen en opleiden daadwerkelijk bijdraagt aan het succes en rendement van uw onderneming, maken wij een verbinding tussen leren en presteren. Ervaringsleren is onze specialiteit. Dat doen we door korte trainingssessies te geven en de praktijk te gebruiken als proeftuin.

 

Natuurlijk hanteren we een theoretisch kader en werken wij aan bewustzijn, maar wat voor ons centraal staat is het rendement van het doen. 

Volgens dat inzicht hebben we onze producten verder ontwikkeld en ingericht. 

 .

"Eindelijk een training met toegevoegde waarde voor werkelijk ieder teamlid! En, nog veel belangrijker, het levert in de praktijk zijn rendement op! We zijn tot op het bot gegaan, ook de mensen die vooraf nogal cynisch waren. Persoonlijk heb ik geleerd écht los te laten en vertrouwen te hebben in mijn medewerkers. Daarnaast ben ik veel meer de kwaliteiten van het team gaan gebruiken. De trainers zijn erg goed in het op een zeer uitdagende en veilige manier confronteren van individuen en dit te combineren met het groepsproces."

                                                                                                                                                                                     Henry W.M. Bonnes ABN-AMRO Districtmanager